Blog Tuinhuis met cedrorana / tornillo gevelbekleding

Henk Voorderhaak

Henk Voorderhaak

Eigenaar/adviseur

Een tuinhuis is beeldbepalend voor je tuin. Eigenlijk zonde dus om een kant-en-klaar tuinhuis van de bouwmarkt te kopen, als je het ook helemaal uniek naar je eigen smaak kunt ontwerpen. Dat laatste deden de eigenaren van dit prachtige tuinhuis met overkapping! 

Veelzijdig hout

De gevelbekleding van het tuinhuis is uitgevoerd in cedrorana / tornillo. Dat is een prachtige houtsoort uit Zuid-Amerika, die meestal een mooie tekening heeft. Het is trouwens ook heel veelzijdig hout, want je kunt het zowel binnen als buiten gebruiken. Het heeft duurzaamheidsklasse 1 en het is prima bestand tegen alle weersomstandigheden. Hout met een ziel én kwaliteit dus! 

Strakke uitstraling

Dit tuinhuis is bekleed met 20 x 80 mm regels van cedrorana / tornillo, wat het tuinhuis een mooie, strakke uitstraling geeft. Door de bijzondere kleur van dit hout krijgt het tuinhuis – en eigenlijk ook de hele tuin – een echte boost! 

Ook iets voor jou?

Cedro T is niet alleen toepasbaar in buitenprojecten zoals een tuinhuis. Ook voor mooie meubels is het hout prima geschikt. Wil jij ook een bijzondere toevoeging aan jouw tuin of interieur? En ben je benieuwd of cedrorana / tornillo – of een van onze andere houtsoorten – daarvoor geschikt zou zijn? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen jou graag alles over deze en andere soorten hout. Vul het contactformulier in of bel met 06-5315.5877.