Disclaimer

Hoewel aan alle pagina's van de website van Elder-Oak de grootst mogelijke zorg is besteed, bestaat de mogelijkheid dat delen van de informatie verouderd zijn of anderszins niet langer correct. Daarom kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Elder-Oak aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van de pagina's van de website.

In het bijzonder vallen links naar derden buiten de controle van Elder-Oak, dat daarom voor de inhoud van de pagina's van derden nooit verantwoordelijk kan worden gehouden. Elder-Oak is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites, voor de privacybescherming op die websites of voor de diensten die eventueel via die websites worden aangeboden.

Elder-Oak bezit het auteursrecht op de informatie die via de website van Elder-Oak wordt verstrekt. Dit geldt voor teksten, beeldmerken, logo's, tekeningen, schetsen en fotomateriaal. Het is derhalve niet toegestaan de informatie te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van Elder-Oak. Het gebruik van het logo van Malie Hotel is alleen toegestaan na toestemming van Elder-Oak.

Elder-Oak hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van de website. Informatie over bezoeken aan Elder-Oak wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit om individuele personen te identificeren. De persoonlijke gegevens die u verstrekt om informatie te ontvangen worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van de aanvraag of de reactie en daarna vernietigd. Deze gegevens worden niet aan derden verstrekt.

Voor vragen over de website verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

De houtkleuren van Elder-Oak

Drie exclusieve eikenkleuren

Laat u inspireren door massief eikenhout. Dit kwaliteitsproduct betaalt zich áltijd uit.

Laat u inspireren door massief eikenhout. Dit kwaliteitsproduct betaalt zich áltijd uit.