Robuust barnwood

De woonbladen staan vol met robuuste, stoere interieurs met een doorleefd uiterlijk. Daarvoor wordt vaak barnwood gebruikt. Barnwood is afkomstig van oude schuren, boerenstallen en ook wel uit berghutten in heel Europa. Elder-Oak verzamelt voor u het mooiste, meest robuuste barnwood, zodat u het kunt gebruiken in uw projecten.

Duurzaamheid barnwood

Barnwood is hout met historie. Het is vaak al eeuwenoud en heeft de tand des tijds doorstaan. Door het barnwood een tweede leven te geven, bent u dus heel duurzaam bezig! Robuust barnwood past dus perfect in de trend van recycling en cradle-to-cradle. En met zijn doorleefde uiterlijk is barnwood niet alleen toe te passen in klassieke interieurs, maar ook in moderne ontwerpen.
 

Barnwood alternatief

Kunt u niet de juiste kleur of maat barnwood vinden die u zoekt? Dan heeft Elder-Oak voor u een alternatief. Elder-Oak biedt u namelijk ook de keuze voor verouderd hout, dat we zelf

door en door verouderen door middel van een behandeling die we zelf hebben ontwikkeld en geperfectioneerd. We kunnen dit verouderd hout in drie tinten leveren: licht, medium en donker.
 

Meer informatie over barnwood

Wilt u meer weten over het robuuste barnwood van Elder-Oak? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag alles over ons authentieke barnwood óf over ons verouderd hout.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op