Verouderde eikenhouten planken

Authenticiteit is de laatste jaren het sleutelwoord in interieurbouw, maar ook in de bouwwereld. Vintage is een belangrijke trend en daarbij worden vaak oude eikenhouten planken gebruikt. Het kan echter een flinke uitdaging zijn om de juiste planken te vinden: niet de juiste kleur, niet het goede formaat, een partij die niet groot genoeg is… Bij Elder-Oak hebben we daarom dé oplossing: verouderde eikenhouten planken.

Verouderde eikenhouten planken

We verouderen de eikenhouten planken volgens een uitgekiend eigen procédé. Wanneer de verouderde eikenhouten planken tot in de kern de gewenste kleur hebben – toasted, burnt of tanned – zagen we de planken in de juiste lengte en dikte. Zo ontstaan planken met een doorleefd uiterlijk, die in uw project perfect tot hun recht komen. De kwaliteit is A/B, de licht rustieke, en C/D, de zwaardere rustiek.
 

Meer weten over onze verouderde eikenhouten planken?

We willen u graag alles vertellen over onze verouderde eikenhouten planken en de manier waarop ze hun unieke kleur krijgen. Liever écht oud eikenhout, bijvoorbeeld barnwood? Ook dat kan Elder-Oak u leveren. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via +31 (0) 165-349897 en we vertellen u alles over ons bijzondere eikenhout en over de grenzeloze toepassingsmogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Afmetingen verouderde eikenhouten planken

Planken 27 mm

Dikte: 27 mm
Lengte: 1.50, 1.80, 2.10 en 2.50 meter
Breedte: 160-250 mm
 

Planken 36 mm

Dikte: 36 mm
Lengte: 2.50 meter
Breedte: 230 mm