Eiken barnwood planken

Wanneer u een echt robuuste houten plank wilt, bijvoorbeeld voor een muur of een schuifdeur, dan zijn eiken barnwood planken precies wat u zoekt. Deze planken zijn, zoals de naam al suggereert, afkomstig van oude schuren, boerderijen en ook wel (berg)hutten. Omdat eikenhouten barnwood planken soms wel meer dan honderd jaar aan alle weersinvloeden zijn blootgesteld, hebben ze een stoere en verweerde look.

Duurzame barnwood planken

Omdat u bij barnwood een materiaal hergebruikt dat anders misschien vernietigd zou worden, zijn eiken barnwood planken heel erg duurzaam. Met zijn stoere en robuuste uiterlijk is het barnwood geschikt voor veel toepassingen, zowel binnen als buiten. Vindt u bij ons niet precies de tint barnwood die u zoekt, of zijn de afmetingen niet conform het ontwerp van uw project? Dan is het goed om te weten dat u bij Elder-Oak ook terecht kunt voor duurzaam door en door verouderde eikenhouten planken in drie tinten: licht (toasted), medium (tanned) en donker (burnt).
 

Meer weten over eiken barnwood planken?

Wij kunnen u eiken barnwood planken leveren in diverse afmetingen en we kunnen ze zelfs voor u voorzien van mes en groef, zodat u de planken meteen kunt gebruiken als vloer of als wandbekleding. Meer weten over de grenzeloze toepassingsmogelijkheden van duurzaam barnwood? Neem gerust contact met ons op!

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Afmetingen barnwood planken

Dikte: 30 en 45 mm
Lengte: 1.80 tot 4.90 meter
Breedte: meerdere breedtes van 90 tot 300 mm