Barnwood houten panelen

Een tafel of ander meubelstuk wordt nog mooier wanneer het historie heeft en een doorleefd, authentiek uiterlijk. Die unieke sfeer bereikt u door barnwood houten panelen te gebruiken in uw projecten. Barnwood is oud hout dat uit schuren, berghutten en boerenstallen in heel Europa wordt gehaald. Vervolgens krijgen deze barnwood houten panelen een nieuw leven.

Duurzaam barnwood

Omdat het om hergebruikt hout gaat, zijn barnwood houten panelen heel duurzaam. Hout dat anders vernietigd zou worden, krijgt zo een tweede leven. We sporen in heel Europa oud hout op, zodat u het kunt gebruiken in uw projecten.
 

Panelen met afwerking

Naast de standaard barnwood houten panelen kunt u bij ons ook terecht voor een speciale serie barnwood panelen in de dikte van 30 en 45 mm, die u zowel binnen als buiten kunt toepassen. Deze panelen hebben een speciale afwerking van ons zusterbedrijf Qolours, waarbij vooral de rode kleur een leuke knipoog naar Scandinavië geeft.
 

Alternatief voor barnwood

Wilt u in uw ontwerp gebruik maken van oud hout, zoals barnwood panelen, maar kunt u niet het formaat of de kleur vinden die u nodig heeft? Geen nood! Bij Elder-Oak hebben we ook verouderd eikenhout. Dat is ‘nieuw’ eikenhout, dat we met een door onszelf ontwikkeld procedé met hitte en stoom behandelen zodat het een verweerd uiterlijk krijgt. Dit verouderde hout is in drie tinten verkrijgbaar. Een mooi en kosteneffectief alternatief voor barnwood houten panelen.
 

Meer weten over barnwood houten panelen

Wilt u meer weten over de barnwood houten panelen van Elder-Oak? Neem dan contact met ons op, zodat we u er alles over kunnen vertellen.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Barnwood houten panelen

Afmetingen barnwood houten panelen

Dikte: 30, 40, 45, 50 en 60 mm
Lengte: 0.90 tot 3.60 m
Breedte: tot 120 cm