Oude houten panelen op maat

Een mooie, robuuste tafel heeft natuurlijk een houten tafelblad. En wat is daarvoor nu een geschikter materiaal dan een oud houten paneel op maat? Oud hout heeft een robuuste look, is ijzersterk, laat zich gemakkelijk verwerken tot tafelblad en is bovendien heel stijlvol. Het is hout met een verhaal.

Oude houten panelen

Bij Elder-Oak kunt u kiezen uit diverse soorten ouden houten panelen op maat. We hebben bijvoorbeeld oud eiken wagonplanken, afkomstig uit meer dan honderd jaar oude treinstellen. Ook oude eiken balken of planken van barnwood dat afkomstig is van verweerde, oude schuren en stallen, kunnen een perfect tafelblad zijn.
 

Duurzaam

Welk oud houten paneel u ook kiest, u weet zeker dat u een duurzaam tafelblad heeft. Want oud eiken krijgt bij Elder-Oak een tweede leven. Is het paneel dat u zoekt toch niet in uw gewenste maat verkrijgbaar? Dan is het goed om te weten dat Elder-Oak ook nieuw eikenhout door en door kan verouderen en in de gewenste kleur kan leveren. Het heeft dezelfde doorleefde look als een echt oud houten paneel. 
 

Meer weten over oud eiken tafelbladen?

Ook uw project kan met een oud houten paneel die doorleefde, verweerde look krijgen die u zoekt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden die het oude hout van Elder-Oak u biedt. Bel ons gerust via +31 (0) 165-349897 of vul ons contactformulier in.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op