Oude eikenhouten planken

Bij het bouwen en inrichten van huizen én bedrijven is authenticiteit tegenwoordig heel belangrijk. De vintage-trend en het hergebruiken van oude materialen horen daarbij. De oude, eiken planken van Elder-Oak hebben een historie die soms wel honderden jaren teruggaat. Het is hout met een verhaal.

Toepassingen oud eiken planken

De oude eikenhouten planken van Elder-Oak zijn wel oud, maar nog lang niet afgeschreven. En met hun verweerde uiterlijk zijn ze niet alleen bruikbaar in klassieke interieurs en woningen, maar zeker ook als echte eyecatcher in een modern interieur.
 

Verouderde eikenhouten planken

Bij Elder-Oak hebben we daarnaast verouderde eikenhouten planken. Dit zijn planken van ‘nieuw’ eikenhout, die we met een zelf ontwikkeld procedé op duurzame wijze door en door verouderen en op kleur brengen. U kiest zelf welke van deze drie mooie, doorleefde kleuren, licht, medium en donker (chocolade) het beste bij uw project past.
 

Meer weten over onze planken met historie?

Heeft u interesse in onze oude eikenhouten planken? Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via +31 (0) 165-349897 en we vertellen u alles over ons bijzondere eikenhout en over de grenzeloze toepassingsmogelijkheden.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Afmetingen oude eikenhouten planken

Diktes: 60-100 mm
Breedtes: 100-260 mm
Lengtes: 1.50-3.50 m