Oude eiken planken op maat

Voor veel interieurbouwers is het creëren van die vintage, authentieke look het einddoel. Die uitstraling creëert u natuurlijk het best met echte vintage materialen, zoals oude eiken planken. Bij Elder-Oak vindt u oude eiken planken op maat met een verhaal en een historie.

Toepassingen oude eiken planken op maat

Voordat we de oude eiken planken op maat zagen en aan u verkopen, maken we ze op het zicht spijker- en ijzervrij. U kunt er daarna alle kanten mee op. Niet alleen in klassieke interieurs komen deze oude eiken planken tot hun recht, maar zeker ook in moderne woningen.
 

Verouderde eiken planken

Bij Elder-Oak hebben we daarnaast verouderde eiken planken. Dit zijn planken van 'nieuw' eikenhout, die we met een door onszelf geperfectioneerd procedé op duurzame wijze door en door verouderen en op kleur brengen. U heeft vervolgens de keuze uit drie mooie, doorleefde kleuren voor uw project.
 

Meer weten over onze planken met historie?

We willen u graag alles vertellen over onze oude eiken planken op maat. Neem contact op via het contactformulier of telefonisch via +31 (0) 165-349897 en we vertellen u alles over ons bijzondere eikenhout en over de vele manieren waarop u die kunt toepassen in uw projecten.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Afmetingen oude eiken planken op maat

Dikte: 60-100 mm
Breedte: 100-260 mm
Lengte: 1.50-3.50