Oude eiken plaat

Met een oude, eiken plaat kunt u de mooiste robuuste tafelbladen maken. Een tafel die past in ieder interieur – of misschien zelfs wel voor buiten! Met een oude eiken plaat krijgt u die doorleefde look die op dit moment zo gewild is. Oud eiken is ijzersterk, laat zich gemakkelijk verwerken tot tafelblad en is bovendien heel stijlvol. Het is hout met een verhaal.

Duurzaam oud hout

Bij Elder-Oak kunt u kiezen uit diverse soorten oude houten panelen op maat. We hebben bijvoorbeeld oud eiken wagonplanken, afkomstig uit meer dan honderd jaar oude treinstellen. Ook oud eiken balken, of planken van barnwood dat afkomstig is van verweerde, eeuwenoude schuren en stallen, kunnen een perfect tafelblad zijn. Daarnaast hebben we een eigen procedé om hout te verouderen op een duurzame wijze. Dit hout is in drie kleuren verkrijgbaar en uw eiken plaat kan op de maat worden gezaagd die u wenst.

 

Meer weten over oud eiken tafelbladen?

Ook uw project kan met een oude eiken plaat die robuuste uitstraling krijgen die u zoekt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden die de ouden eiken platen van Elder-Oak u bieden. Bel ons gerust via +31 (0) 165-349897 of vul ons contactformulier in.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Afmetingen oude eiken plaat

Dikte: uit bruto 27, 35 of 52 mm, op maat gezaagd
Lengte:
Breedte: