Oude eiken panelen op maat

De robuuste look die tegenwoordig erg gewild is, bereikt u met een oud, eiken paneel op maat. Zeker voor bijvoorbeeld een tafel voor binnen of buiten is een oud eiken paneel de juiste keuze. Het oude hout heeft historie en een verweerde uitstraling. Precies wat u nodig heeft!
 

Oud eiken panelen

Bij Elder-Oak maken we diverse oude eiken panelen op maat, van oud eiken afkomstig uit heel Europa uit bijvoorbeeld oude treinen. Maar wist u dat ook oude eiken balken, of planken van barnwood dat afkomstig is van verweerde, eeuwenoude schuren en stallen, een prachtig tafelblad kunnen vormen?  
 

Duurzaam

Welk oud eiken paneel u ook kiest, u geeft materiaal een tweede leven. Dat maakt een oud eiken paneel heel duurzaam. Kunt u in onze voorraad toch niet het oude eiken paneel vinden dat u nodig heeft? Bij Elder-Oak hebben we een procedé ontwikkeld waarmee we nieuw eikenhout op milieuvriendelijke wijze verouderen. Dit door en door verouderde hout is verkrijgbaar in drie kleuren en we zagen het paneel op de maat die u wilt.
 

Meer weten over oud eiken panelen op maat?

Ook uw project kan met een oud eiken paneel op maat die doorleefde, robuuste look krijgen die u zoekt. We vertellen u graag alles over de mogelijkheden die het oude hout van Elder-Oak u biedt. Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Afmetingen oude eiken panelen op maat

Dikte: circa 35 tot 200 mm
Breedte: circa 7 tot 30 cm
Lengte: 1.50 tot 4.50 meter