Massief oude eikenhouten panelen

Vintage en authentiek: het zijn twee termen die in de meubel-, interieur- en woningbouw tegenwoordig niet weg te denken zijn. Met de massief oude eikenhouten panelen van Elder-Oak kunt u bijvoorbeeld een stijlvol, robuust tafelblad maken. 

Duurzaam oud eiken

Het hergebruiken van massief eikenhouten, oude panelen is heel duurzaam. U geeft het hout, dat soms al sinds de negentiende eeuw verwerkt zat in een schuur, boerderij of treinwagon, een tweede leven. Deze duurzaamheid is een eigenschap die uw klanten zeker zullen kunnen waarderen!
 

Alternatief voor oude eiken panelen

Het kan soms lastig zijn om exact de juiste kleur en afmeting te vinden voor het project waarmee u bezig bent. Dan is het goed om te weten dat Elder-Oak zelf massief eikenhouten panelen door en door veroudert op een duurzame wijze. U heeft de keuze uit drie doorleefde kleuren: licht, medium en donker. Zo bent u verzekerd van een mooie rustieke kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.
 

Meer weten over onze panelen met historie?

Wilt u meer weten over het oude en verouderde eiken van Elder-Oak? Neem dan contact op via het contactformulier of bel ons via +31 (0) 165-349897.

Meer weten over de mogelijkheden?

Of heeft u vragen? Neem contact op

Afmetingen massief oude eikenhouten panelen 

Oud eiken:

Dikte: 60 mm tot 240 mm
Breedte: 1.00 meter en breder
Lengte: 1.50 meter en langer
 

Door en door verouderd:

Dikte: 27 mm en 35 mm
Breedte: 160 mm per 20 mm, stijgend tot 240 mm
Lengte: 1.80, 2.10 en 2.40 meter